Het is nu wo apr 24, 2019 7:26 pm

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]PSP Vraagbaak - Het forum van Zantara's Vision - Gebruikersvoorwaarden

Door het bezoeken/gebruiken van "PSP Vraagbaak - Het forum van Zantara's Vision" (in wat volgt wordt hiernaar verwezen als het gaat over "wij", "ons", "onze", "PSP Vraagbaak - Het forum van Zantara's Vision" of "http://pspvraagbaak.zantarasvision.nl"), ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met één van de voorwaarden, bezoek/gebruik "PSP Vraagbaak - Het forum van Zantara's Vision" dan niet langer. We behouden ons het recht voor om deze voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen je daar -waar mogelijk- van op de hoogte houden. Het is echter aan te bevelen om regelmatig zelf de voorwaarden te controleren op wijzigingen. Als je niet akkoord gaat met één van de wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van "PSP Vraagbaak - Het forum van Zantara's Vision". Als je wel gebruik blijft maken van "PSP Vraagbaak - Het forum van Zantara's Vision", ga je automatisch akkoord met de wijzigingen.

Dit forum werkt op basis van phpBB (in wat volgt wordt hiernaar verwezen als het gaat over "zij", "hen", "hun", "phpBB-software", "www.phpbb.com", "phpBB Groep", "phpBB Teams"). Dit is een forumpakket dat is vrijgegeven onder de "General Public License" (of "GPL") en kan worden gedownload op www.phpbb.com. De phpBB-software vergemakkelijkt alleen discussies via het internet en GPL verbiedt hen tussen te komen in wat wij toestaan en/of verbieden als toelaatbare inhoud en/of gedrag. Voor meer informatie omtrent phpBB, zie: https://www.phpbb.com/.

Verder verklaar je geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, racistische, seksueel-georiënteerde of andere inhoud te plaatsen, die in strijd is met internationale wetten, de wetten van je eigen land of het land waar "PSP Vraagbaak - Het forum van Zantara's Vision" gehost wordt. Als je dit toch doet, kan dit leiden tot een onmiddellijke permanente uitsluiting en waarschuwen we, als we dit nodig vinden, je internetprovider. Je IP-adres wordt bij registratie en iedere post opgeslagen, waardoor we het volgen van de voorwaarden kunnen afdwingen. Je gaat ook akkoord met het feit dat "PSP Vraagbaak - Het forum van Zantara's Vision" het recht heeft om op ieder moment een onderwerp te verwijderen, verplaatsen of sluiten. Als gebruiker sta je ook toe dat jouw opgegeven informatie in onze database wordt opgeslagen. Deze informatie wordt nooit zonder jouw toestemming aan derden doorgegeven, tenzij een rechter hierom vraagt. Noch "PSP Vraagbaak - Het forum van Zantara's Vision", noch phpBB zijn verantwoordelijk als je gegevens door een forumhack toch openbaar gemaakt zouden worden.

cronPowered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
phpBB.nl Vertaling

bmiles v1.0.1 designed by Team -Programming forum-.